Over ons...

Geen gebakken lucht. Geen over het paard getilde gladjanussen. Geen mistige prestatiestaten met duizelingwekkende subtotalen. Geen ‘consultant’ of ‘marketing advisor’.

Geen consultant, wel een assistent, een coach.

Een of meerdere personen die u met raad en daad bijstaan bij uw communicatie. Of die nu gericht is op klantenwerving of klantenbinding, of die nu bestemd is voor uw leveranciers of diverse contacten. Klaar en duidelijk communiceren. Met een verstaanbare, ondubbelzinnige offerte, een kristalhelder plan voor ogen en een betaalbaar prijskaartje nadien. Enkel zo worden wij uw ‘backbone’, de ‘ruggengraat’ van uw bedrijfscommunicatie. En geef toe, hoe graag ook we het eenvoudig houden, ‘Ruggengraat media’ klinkt nu eenmaal minder geslaagd, toch?

BBm missie …

“Je kan chatten met een pinguïn op Antarctica, je kan mailen met de maan, zou er dan binnen de elektronica niets tegen misverstaan bestaan? …”

BBm visie …

Resultaatgerichte marketing is geen gebakken lucht, geen duur woord zonder inhoud. Degelijke, vlotte communicatie is iets tastbaar, een basisbehoefte voor je onderneming.

BBm doelstellingen …

BackBone media wenst een betrouwbare partner te zijn voor de kleine en middelgrote ondernemingen (K.M.O.) door hen met raad en daad bij te staan in hun communicatie, marketing en interne organisatie.

BBm team …

Opgericht begin 2008 is BackBone media een popelend veulen, klaar om de wereld te veroveren, samen met u. De oprichters, gepassioneerde ervaringsdeskundigen, reeds vele jaren actief binnen gerenommeerde firma’s, zijn echter niet aan hun proefstuk toe.

Bbm logo...

BackBone? Rood en blauw? En waarom dat paard?